Tag kontrol over din promoter marketing
Nå et nyt publikum
Samarbejd med influencere & hoteller i nærheden

Vi gør det let at give tilbud til influencere og hotelreceptionister, så de kan opleve jeres forretning og anbefale jer til deres følgere og gæster. I kan også tilbyde kommissioner per booking, eller ordre, for hver gæst de sender til jer. Alle vore ydelser er gratis, med mindre i ønsker at samarbejde med dem der kræver betaling. Alt er tilmed automatiseret så det ikke kan blive lettere. Se mere, ved at scrolle ned herunder...

1/5
Brug rabatter til promotere
Få buzz organisk
Tilbyd rabatter til promotere så de kan sprede ordet

Tilbyd høje rabatter til influencere og hotelreceptionister så de kan få en god pris, til dem selv. Det vil gøre det lettere for dem at anbefale jer ærligt og drive ordrer og bookinger til jer. HelloEcho sørger for at det kun er de rette folk der får adgang til rabatterne, evt. med begrænsninger på brug til bestemte tider af dagen og bestemte dage om ugen. Det kan i selv indstille på 2 minutter.

2/5
Ingen forudbetaling
No cure no pay
Tilbyd kommission per ordre eller ej. Det er op til dig.

Vi mener at influencer marketing bør have verificerbar værdi for alle parter involveret. Derfor mener vi at betalinger bør være per ordre og ikke forud for en post eller en story på Instagram der ikke har målbar værdi. Vi mener også at du bør have muligheden for at vælge slet ikke at tilbyde kommisison og bruge HelloEcho helt gratis. Det er op til dig og dit behov for marketing.

3/5
Automatiser kampagner
Automatisér din marketing
Arbejd med influencere effektivt.

Med HelloEcho kan du indstille dine tilbud og krav, og køre dine kampagner helt på autopilot. Der er ingen emails med forslag der skal svares, du sætter dine krav og hvis promoterne er enige så kan i samarbejde. Ordrer og bookinger kommer fra HelloEcho og hvis du tilbyder kommission så sørger vi for at alle influencere betales effektivt. Der er ingen lettere måde at arbejde med promotere, end med HelloEcho.

4/5
Vi klarer det kedelige
Vi klarer det kedelige
Vi har automatiseret influencer marketing, så du ikke skal bruge tid på emails.

Ikke flere email kæder, med influencere som du skal bekræfte identiteten af, om potentielle aftaler uden verificérbar værdi fra eksponering på social media. Vi har automatiseret processen så du ikke skal svare på endeløse emailkæder.

5/5
signup
Tilmeld jer
idag!

Samarbejd med lokale influencere, hoteller og nå et nyt marked. Sæt din influencer-marketing på autopilot.