Tag kontrol over din promoter marketing
Nå et nyt publikum
Tag kontrol over din influencer marketing.

Med HelloEcho når i et nyt publikum som søger at blive inspireret. De besøger en restaurant, bar eller en café fordi de er blevet anbefalet det på HelloEcho af folk de følger, og stoler på. Vi forbinder jer automatisk med influencere i jeres by som kan hjælpe med at promovere jer. HelloEcho vil altid være helt gratis medmindre i vælger at arbejde med influencere der kræver kommission.

1/5
Automatiser kampagner
Automatisér din marketing
Arbejd med influencere effektivt.

Med HelloEcho kan du indstille dine tilbud og krav, og køre dine kampagner på autopilot uden konstant at skulle svare emails fra influencere. Ordrer og bookinger kommer fra HelloEcho og hvis du tilbyder kommission så sørger vi for at alle influencere betales effektivt. Der er ingen lettere måde at arbejde med influencere, end med HelloEcho.

2/5
Brug rabatter til promotere
Få buzz organisk
Tilbyd rabatter til influencere så de kan sprede ordet

Tilbyd høje rabatter til influencere så de kan få en god pris, til dem selv. Det vil gøre det lettere for dem at anbefale jer ærligt og drive ordrer og bookinger til jer. HelloEcho sørger for at det kun er de rette folk der får adgang til rabatterne, evt. med begrænsninger på brug til bestemte tider af dagen og bestemte dage om ugen.

3/5
Ingen forudbetaling
No cure no pay
Tilbyd kommission per ordre eller ej. Det er op til dig.

Vi mener at influencer marketing bør have verificerbar værdi for alle parter involveret. Derfor mener vi at betalinger bør være per ordre og ikke forud for en post eller en story på Instagram der ikke har målbar værdi. Vi mener også at du bør have muligheden for at vælge slet ikke at tilbyde kommisison og bruge HelloEcho helt gratis. Det er op til dig og dit behov for marketing.

4/5
Vi klarer det kedelige
Vi klarer det kedelige
Vi har automatiseret influencer marketing, så du ikke skal bruge tid på emails.

Ikke flere email kæder, med influencere som du skal bekræfte identiteten af, om potentielle aftaler uden verificérbar værdi fra eksponering på social media. Vi har automatiseret processen så du ikke skal svare på endeløse emailkæder.

5/5
signup
Sign up
today!

See great recommendations from the people you follow and trust, create recommendations and start your collaboration with local businesses today.