Tjen kommission
Tjen kommission
Restauranter, barer og caféer ønsker at arbejde med dig

Lav anbefalinger af lokale restauranter, barer og caféer og tjen kommmission når dine følgere booker et bord, eller køber en billet til et event. Du kan også tjene ekko-kommission når andre influencere laver et ekko af din anbefaling, og deres følgere booker igennem ekkoet. Slip din kreativitet løs og få betaling for det, automatisk.

1/5
Få rabatter
Få store rabatter
Få rabatter fra lokale restauranter, barer og caféer som verificeret influencer.

Restauranter, barer og caféer er meget interesserede i at give rabatter til influencere, fordi de har brug for den omtale du skaber. Vi er i stand til at skaffe de bedste rabatter til influencere, fordi vi gør det let for virksomhederne at håndtere rabatterne og bekræfte identiteten af influencere.

2/5
Få flere følgere
Få flere følgere
Samarbejd og få flere følgere, automatisk

Den bedste måde at få flere følgere på er at samarbejde med andre influencere på HelloEcho. Når du laver gode og flotte anbefalinger af restauranter, barer og caféer så vil du hurtigt se hvordan andre influencere laver ekkoer af din anbefaling og promoverer både din anbefaling og din profil. Det kan ikke blive nemmere.

3/5
Saml alle dine links
Dit hjem på internettet
Saml alle dine links, ét sted.

På din HelloEcho profil kan du linke til alle dine social media konti, linke til din blog og hvad du ellers måtte ønske at promovere. Du kan bringe alt om dig ind på samme sted, og gøre det let for dine følgere at finde dig over alt.

4/5
Vi tager os af det kedelige
Vi håndterer det kedelige
Vi tager os af det administrative, så du kan være kreativ

Vi har automatiseret hele processen med at samarbejde med restauranter, barer og caféer så du ikke skal bekymre dig om lange emailkæder bare for at finde den rigtige manager at tale med. Vi tager os af hele processen og gør det lettere for alle involveret. Du bør bruge din tid på kreativt indhold og ikke emails.

5/5
signup
Tilmeld jer
idag!

Samarbejd med lokale influencere, hoteller og nå et nyt marked. Sæt din influencer-marketing på autopilot.