Få bedre anmeldelser
Få bedre anmeldelser
Få bedre RevPAR ved at fokusere på gæsteoplevelser

De fleste gæster har få til ingen planer ved check-in, og er meget interesserede i forslag fra hotellet og i særdeleshed i forhold til restauranter og gode oplevelser. Vi kan hjælpe jer forbedre gæsternes anmeldelser ved at give jer et værktøj til at dele gode anbefalinger med dem. Dette vil øge jeres RevPAR igennem en højere ADR og belægningsgrad.

1/4
Earn Commission
Tjen kommissioner
Restauranter og guidede ture ønsker at arbejde med jer

Vi kan hjælpe jer tjene kommissioner ved bookinger af jeres gæster eller bookinger udført af jeres personale. Restauranter og guidede ture repræsenterer den største mulighed for hoteller og med HelloEcho kan du let håndtere samarbejdsaftalerne.

2/4
Get Discounts
Få rabatter
Træn medarbejdere til at give gode anbefalinger

Vi øger kvaliteten af rådgivningen fra deres reception ved at give lokale virksomheder mulighed for at tilbyde jeres hotelmedarbejdere meget høje rabatter, så de selv kan opleve de bedste steder i nærheden til en god pris. Dette giver dem førstehåndserfaring og et godt frynsegode.

3/4
We handle the boring stuff
Vi klarer det kedelige
Vi håndterer det administrative, så du kan fokusere på gæsterne

Vi har automatiseret hele processen med at samarbejde med restauranter, barer og caféer, så i ikke behøver at bruge jeres tid på at finde den korrekte manager at samarbejde med, aftale betingelser, følge op på bookinger, beregne kommission og sikre overholdelse af aftalen. Vi klarer det kedelige arbejde så i kan fokusere på gæsterne.

4/4
signup
Tilmeld jer
idag!

Samarbejd med lokale influencere, hoteller og nå et nyt marked. Sæt din influencer-marketing på autopilot.